Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blog It! – Pokrenimo blogging zajednicu u BiH!

August 15 @ 18:00 - 19:00

Blogerska zajednico Bosne i Hercegovine, vrijeme je da zasjate!

Blogovi – povezuju ili udaljavaju? Plaćene objave ili generičke brojke? Blogeri istih strasti: pomoć ili konkurencija? Sloboda pisanja ili prilagođavanje zaradi? Ko bloga „bez dlake na jeziku“? Ko za društvenu dobrobit? Ali i oboje? Da li blogovi pomažu ili odmažu?

Bh. zajednico blogerki i blogera, vrijeme je da se ujedinimo! Kreirajmo zajednicu koja razumije da nije dovoljno stisnuti samo „post“ i očekivati čuda. Koja postiže mnogo više od vidljivosti i koja inovativno transformiše naš mentalitet svojim intelektualnim doprinosom.

Sjesti za računar, pisati tekstove na besplatnoj blog platformi i obezbijediti novac za život, čini se kao najjednostavnija formula za zarađivanje, u vrijeme opšte besposlice? To rade ljudi u cijelom svijetu, zašto ne bismo i mi, u Bosni i Hercegovini? Blogeri nude svoje znanje na određenu temu, vještine pisanja i svoj virtuelni prostor, a kompanije dobijaju promociju svojih proizvoda i usluga iz ugla „običnog čovjeka“.
Ono što nije jednostavno za jednog blogera, jeste biti primjećen u blogosferi, zahvaljujući znanju i entuzijazmu i održati kvalitet i kontinuitet. Upravo to su stavke koje izdvajaju dobrog blogera, koji profitira od svog „piskaranja po internetu“ i blogera u pokušaju.

Prijavite se za učešće na: https://blogitnetworks.eventbrite.com

Details

Date:
August 15
Time:
18:00 - 19:00

Organizer

Networks

Venue

Networks
Skenderpašina 1
Sarajevo, 71000 Bosnia and Herzegovina
Inline
Inline