Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dub RUUM / Gotiva Fest Promo

Maj 23 @ 21:00 - Maj 24 @ 4:00

Nije bit gotive u osobnom momentu, niti da to traje samo jednom. Nije ni moguće da se izGotiviš na svakom mjestu. Tamo iza urlika dnevnih zooloških aktivnosti, kada buka tramvaja prestaje, kada Kraš odluči da je kraj smjene došao, vrijeme je za gotivu.

Dođite na druženje sa ekipom koja svaki obični utorak pretvori u gotivni, plesanje do ranih jutarnjih sati i dašak bijega iz svakodnevnice. Da bi vam doživljaj bio još bolji, pobrinut će se združene snage Zenicafaria Sound-a i Low Frequency-ja. Kako bi dodatno zahuktali priču, sa novim alter egom pridružuje im se Stikk, spreman da baca Kontre.

Neka bass linije odjeknnu od Ravnica preko teniskih terena pa sve do planinskih masiva oko Zenice, gdje se nastavlja priča od 3 do 8 kolovoza 2017.

Znate gdje, znate kada, znate i šta vas čeka… Odbrojavanje može početi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Festival koji spaja jedinstvo različitosti i slobodu alternativne umjetnosti, slaveći zajedništvo i ljubav u svim njenim formama, desit će se i ove godine u svom trećem – i malo drugačijem izdanju.

Nakon Gotive I u julu 2015. i Gotive II u septembru 2016., ove godine pronašli smo balans koji momentalno smješta festival na početak augusta – 3. do 6. 8. 2017.!
Uvodimo dodatna 24 sata čiste gotive, što znači da ćete ove godine u Gotivi uživati 4 festivalska dana. Sasvim dovoljno vremena za kolektivno zbližavanje i postizanje savršeno izbalansiranog i optimalnog užitka za sve nas.

2017. godine gotiva se seli na više hipsometrijske nivoe planine Smetovi, planinskog masiva smještenog 8 km istočno od Zenice sa najvišim vrhom Vis (1025 m/m). Neobičan naziv u pluralu Smetovi su dobili po sniježnim nanosima – smetovima, koji su zimi činili gotovo neprohodan masiv. Iz šumskog podnožja penjemo se na vrh, sa pogledom na najviše bh. planinske vijence.

Facebook : https://www.facebook.com/Gotivafest/
Event : https://www.facebook.com/events/453231245016493/

Details

Start:
Maj 23 @ 21:00
End:
Maj 24 @ 4:00

Organizer

Gotiva Fest
Inline
Inline