Ne šaljite djevojkama slike svog polnog organa, može i ovo da vam se desi

Vitni Bel od neželjenih fotografija odlučila je da napravi izložbu pod nazivom “Nisam to tražila: Slike penisa za cijeli život“ koja je izložena u Los Anđelesu.

Svaka žena se bar jednom u životu susrela sa neželjenom slikom penisa koju je primila na svoj mobilni telefon. Ko se služi onlajn servisima za upoznavanje, to je pak, svakodnevna pojava.

Vitni Bel je gomilu slika muških polnih organa koje je dobila pretvorila u umjetnost.

“Nisam to tražila: Slike penisa za ceo život“, naziv je izložbe u Los Anđelesu.

“Nije to mržnja prema penisima ili muškarcima. Volim ja sve to. Samo ne volim zlostavljanje. Tako to treba da počnemo da gledamo. Niko te penise nije tražio“, rekla je ona o motivima koji su je naterali da pokrene izložbu.

Dok je skupljala materijal za izložbu pokušala je da sazna šta je u glavama muškaraca koji šalju slike svojih penisa nedužnim ženama. Umjesto odgovora dobila je još više fotografija.

“Sve je to zlostavljanje. Nema veze sa seksom, nego sa moći. Ti tipovi žele da nametnu kontrolu. Uzbuđuje ih to što znaju da su naterali neku djevojku da to pogleda“, rekla je u razgovoru za “Vajs“.

“To nije flertovanje već kao da se dereš na ženu iz auta. Radiš to samo zato što možeš i jer te je svijet naučio da misliš da je to OK“, kaže ona i dodaje da devojke na neželjene fotografije treba da uzvrate fotografijom „ljepšeg penisa“.

To the angry internet masses, hellbent on putting my baby killing ass in its place. It occurred to me that perhaps you've forgotten that I'm an actual human being. You say I'm a murderer, but I have a question for you – are you seeking out actual convicted murders and descending upon them with your legion of hate? Are you telling them how worthless you think they are? Threatening to rape them? Shoving your religious beliefs down their throats? No you're not – because you're not pro-life, you are simply anti-choice. My name is Whitney and I'm not going anywhere. I will always fight for your human rights, because one day you might find yourself in my situation. And on that day you might realize how wrong you are. ✊🏼✊🏼✊🏼 grl pwr tee from @shop.kiddbell and new do by my love @leon_yeshua_

A photo posted by Whitney Bell (@kidd.bell) on

Inline
Inline