SASSJA DOBITNICA WILD CARD NOMINACIJE I KREĆE U TRKU ZA MTV BEST ADRIA ACT TITULU

MTV je objavio imena nominovanih za 2015 MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktuelnije izvođače sa svih strana svijeta.

mtv

Taylor Swift je oborila rekord i nominovana je u čak devet kategorija. Njen mega popularni hit „Bad Blood“ je u trci za nagradu za najbolji video, najbolju pjesmu i u novoj kategoriji za najbolju saradnju.

Po broju nominacija je slijedi Justin Bieber sa šest nominacija koje mu je obezbijedio najnoviji singl „What Do You Mean“. Rivalstvo između Nicki Minaj i Miley Cyrus se nastavlja, pa će tako prošlogodišnja voditeljka MTV EMA dodjele „izaći će na crtu“ ovogodišnjoj MTV VMA voditeljki u kategoriji za najboljeg ženskog izvođača.

Australijske uzdanice 5 Seconds of Summer kreću u obračun s britanskim herojima One Direction u kategoriji najbolji pop izvođač, a njihovi sljedbenici suočiće se na Twitteru u kategoriji najstrastveniji fanovi.

Dodjela evropskih MTV muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz dvorane Mediolanum Forum u Milanu u nedelju, 25. oktobra, u 21:00, u saradnji sa Expo 2015.

Glasanje za 2015 MTV EMA u svim kategorijama, uključujući i Best Adria Act, je počelo na mtvema.com i trajat će do 24. oktobra u 23:59, odnosno do 14. oktobra u 23:59 za Best Adria Act kategoriju.

Sassja je,  zahvaljujući glasovima publike, osvojila Wild Card nominaciju i kao peti nominovani izvođač kreće u trku za MTV Best Adria Act nagradu uz 2CELLOS, Daniela Kajmakoskog, Marčela i Hladno pivo. Glasanje u ovoj kategoriji takođe počinje danas na mtvema.com i trajaz će do srijede, 14. oktobra. Nakog toga će dobitnik MTV Best Adria Act priznanja nastaviti svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu.

 

 

Inline
Inline