Tuzla: Dobrodošli u novootvoreni caffe bar „TriColore“.

U subotu 20. maja 2017. pozivamo Vas na svečano otvorenje caffe bara Tricolore. Osjetite preopoznatljiv miris i okus italijanske „Molinari“ kafe.

Molinari – Cinque Stelle
Neprekidno traganje za još boljim kvalitetom oduvijek je izdvajalo proizvode kompanije Caffe Molinari. Naporno traganje dovelo je do ostvarenog cilja, naime, napravili su proizvod koji svojim nazivom podrazumijeva vrhunski kvalitet: Cinque Stelle ( Pet zvijezdica).
Ova espreso kafa kompanije Molinari predstavlja ono što je najbolje danas dostupno za šoljicu kafe u hotelima, restoranima, kafeima ili kod kuće. Njen nastanak otpočinje odabirom različitih vrsta najboljih sirovih kafa koje tehnološki preciznim analizama obavlja grupa stručnjaka u što je uključen i sam Alberto Molinari.

Uz naručeni „espresso sa pet zvjezdica“, naši gosti moći će se zasladiti uz tiramisu, nezaobilazni italijanski klasik kojem sladokusci ne mogu odoljeti. Pored tiramisua naš slatki program sadrži tri vrste čokolade, rafaelo i panakotu.
Uživanje u omiljenom napitku upotpunjuje prijatan i skladno uređen ambijent Caffe bara „Tricolore“ u kome sve odiše bliskošću i toplinom. Naše ljubazno i profesionalno osoblje je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti, trudeći se da Vam kod nas uvek bude prijatno i udobno.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, vjerujemo da će Tricolore postati idealno mjesto za savršen početak dana, uz prvu jutarnju kaficu i prelistavanje štampe. Pored “kafice sa pet zvjezdica”, u našoj ponudi imamo veliki broj alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Svakog dana imamo po neku ideju da Vas prijatno iznenadimo kako biste shvatili da ste za nas posebni, zbog toga Vas upravo pozivamo na SVEČANO OTVORENJE caffe Tricolore, koje će se održati u subotu 20. maja s početkom u 18:00.

SVI STE POZVANI!

Inline
Inline